Elu sakib täiega!

Kõik on nõme! Inimesd on vastikud ja lollid- isegi Naabritädi, kes mind pööraselt armastab tundus ühel päeval kuidagi nõme. Ma lubasin tal äärmisel juhul suhelda minuga vaid taga ajades, st kui me muidu mängime mängu, et mina ajan Naabritädi taga, siis seekord oli vastupidi. Eks ta kaebas Perenaisele ära ka muidgi, et mul natuke paha tuju oli. Aga eks Perenaine teadis seda isegi, me olime kiselnud ja kakelnud ja hammustanud ja vett pritsinud kaks päeva. Perenaine ainult muigas ja ütles, et see on preili esimene võitlus enesemääramise ja armastuse eest ja et meie kodus on nüüd tiinekas ja et tema hakkab võtma mingit toredat rahustavat tilka ja et mul on kohe-kohe ees käik tädi Margarita juurde. Tädi Margarita on arst, muidu päris tore inimene aga iga korda topib ta mulle kraadiklaasi tagumikku ja see ei meeldi mulle üldse. Aga miks ma arsti juurde pean minema, seda ma küll ei tea, ma olen täiesti terve ja tahan lihtsalt koridori pääseda. Seda ju ometi arsti juures ei ravita? aga mine sa tea ka, inimesed on kohati jube lollid.
Kuigi tuleb tunnistada, et paar viimast päeva tunduvad nad päris kenad juba. Perenaine muidugi on endale mingi lemmiklooma soetanud- see elab tal tisside taga ja teeb jubedat häält. See on midagi urisemise, nurrumise ja lõrisemise vahepealset- ma käin seda häält tal rinna peal kuulamas ja ma ei tea, kas ma ikka selle hääle omanikku näha tahan... Ja üldse teeb see Perenaine mingit jõledat häält viimasel ajal- nagu mul rinnapeal tukk peale tuleb nii hakkab tema köhima ja teeb seda nii, et mul tuleb hirm peale. Vot Perenaine tuleb tädi Margarita juurde viia mitte mind! Mina olen terve- mida siin igaühe kohta küll öelda ei saa.
Arestimaja remont lõppes ka ära. Mul on kohe kahju, sest Remondipoiss on mu suur lemmik- ta sügas ja mängis minuga ja oli üldse väga tore. Mis siis, et me vahest tülli ka läksime ja ta mind arestimajast välja viskas ja vahest isegi magamistuppa kinni pani (siis, kui ta koridori seina värvis)
Lisaks uuele kaunile arestimajale on mul veel uus koridoripõrand, kus saab nii ägedaid küünekribinaga kurve võtta et ma ainult jooksengi nüüd :D
Tegelikult on remont tore- see on aeg, kus kõik on mõnusalt segamini ja saab ronida igasugustes kohtades ilma, et keegi seda väga pahaks paneb. Nad isegi ei märka seda väga ;)
Aga kirjutamisteni nüüd, sest silmanurgast näen, et Perenaine võttis kudutöö kätte...

Comments

  1. Ohh, kas arst plaanib äkki Sinuga sedasama, mis minuga tehti. Igatahes oli kõhul haav ja ma pidin kandma mingit tobedat soolikalõikelist kleiti. Muidu oleks ju ilma selle kleidita saanud, aga..... ma närisin kaks korda niidid välja..... Ausalt, see kleit oli nii tüütu, et..... et parem ära neid niite näri. Kim Saaremaalt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, minu Perenaine räägib midagi sellist, et ma pean mõnda aega olema Lamp...

      Delete
  2. Nööbike, pole sust tükk aega midagi kuulnud. Kuidas sul läheb?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts