Aasta koos

Novat. Nüüd on sellest kooselamiseaastapäevast juba mõned päevad möödas ka.
Ühesõnaga, meil oli Perenaisega pisike romantiline õhtu, meil nimelt oli kooselu aastapäev. Kooki oli ja konservi ja siis veel konservi ja natuke oli veini ka. Ega mina ei joonud, need Perenaine ja Naabritädi, need limpsisid veini ja naersid ja sõid kooki. Meie Intsuga madistasime sellel ajal teises toas mängida. Nagu sünnipäev kohe :D

 Pärast olime nii läbi, et kukkusime sirgetelt jalgadelt ja magasime terve öö nagu numpsud ;)


Intsuga on sihukesed lood, et ta on tegelikult päris mõnna kutt, saab temaga mängida ja kakelda ja joosta kapakuga mööd koridori niimoodi, et alumine Naabrionu arvab vist, et meil on lisaks mulle veel kaks elevandilast ka, aga tegelikult ei ole, olen ainult mina ja vahest ka Ints.
Aga tegelikult on ikka tore, et mul on Ints ja Naabritädi ja konservi ja krõbinaid ja muidugi Perenaine ka. Perenaine on pehme, tema peal on niiii mõnus hommikuti pikutada ja süga saada
Tegelikult tahan ma aitäh öelda sellele inimesele, kes mind minu kodu koridori viskas. Noh et ta just selle koridori valis ja kõik muu ka.
Aga ole hea, ära enam niimoodi tee, mitte kunagi, eksju. Kiisulapsed kardavad ja meie majas on kasside limiit täis ka nagunii.
Aa, seda ka veel, et kui te kardate kassi võtta, siis kuulake, mida mu Perenaine selle kohta ütleb:
"Mul oli kassivõtmise suhtes alati kohutav eelarvamus. Noh et kass tuleb ja esimese asjana kuseb kõik kohad täis ja kohe järgmisena rapib ära diivani ja selle järel tugitooli. Eks ma arvasin seda kõike ka Nööbi kohta aga elu lihtsalt läks nii, et Nööp on aasta jooksul ära lõhkunud täpselt kaks veiniklaasi (puhtalt mu enda süü!) ja kogu lugu. Ei mingit mööblihävitamist ja kuserallit. siinkohal sülitame üle vasaku õla!
Aga rõõmu ja puhast tingimusteta armastust on see pisike nirakas toonud tonnide kaupa. "

Comments

Post a Comment

Popular Posts