Lollakas internet

Ma ei tea, mida inimesed sellest internetist leiavad. Ainult puhtaid lollusi loevad sealt!
No nagu see minu Perenainegi- hakaks ühel päeval ajama, et tal on kõrini sellest, et ma teda näksin. See on ju armastusest, kuidas ta aru ei saa! No ma möönan, et vahest, mõnikord, haruharva ma hammustan ikka nagu natuke pahuralt ka ja see VÕIB teatava nurga alt vaadatuna valus olla. Natuke. Aga muul ajal on see puhas, PURE LOVE!
Aga Perenaine võttis kätte ja lõi otsinusse "hammustav kolmekuune kass" ja siis veel "cat's biting" ja midagi ilmselt veel. Oh issand!!!
Ja siis hakkas tulema-
kõigepealt luges ta seda, et hammustamine on saatanast ja kui ma natuke näksan, siis tuleb mind veepudelist pritsida või raputada turjast või mis kõige hullem- karjuda võimalikult koleda-kileda ja võika häälega. Isssake, ma pidin pissi lahti ehmatama, kui Perenaine esimest korda karjuma hakkas...Ja ma ei taha mitte mõeldagi, mida naabrid arvavad, kui Perenaine alailma karjub sihukese häälega nagu tal nüri noaga kõri lõigataks. Koridori ka ei julge enam minna, piinlik on...Aga ma olen karjuvast Perenaisest üle ja hammustan natuke ikka. Küll veidi vähem, sest ega ma kõrvakahjustusega ka riskida ei saa.
Teine hullus, mida Perenaine sellest lollakast internetist luges oli see, et toidukauss ei peagi kogu aeg kuhjaga täis ja ees olema. Ammu pole ühtegi nii arutut ideed kuulnud! See pidavat hästi ennetama kasside käitumisprobleeme, my ass!!!
Ja saate aru- võttiski mu krõbinakausi eest ära!!! Ma ainult natuke ühel hommikul kraapisin kausi kõrval. No nii üldise vestluse ülevalhoidmiseks või nii ja ta ütles, et okei ja tõstis kausi kappi. Ukse pani ka kinni sellel kapil. Hullumaja ma ütlen. Nüüd antakse krõbinaid ainult siis, kui Perenaine koju tuleb töölt ja seda ka ainult natukeseks ajaks.  Üldiselt tuleb möönda, et kapis krõbinakauss on mu isule hästi mõjunud. Meenutan härdusega aegu, kui ma kraapisin igal hommikul konservitaldriku kõrval ja Perenaine muudkui kandis uusi ja huvitavaid variante poest saadaolevatest valikutest ette ;) Ma maitsesin vist kõik kassikonservid ära... See pidu tundub tänaseks läbi olema. Mine hullu tea, paneb konservid ka kappi, kui ma palju ülbitsen.
Aga muidu on hästi. Mul on nüüd kassitrepp, millega ma saan ahju otsa, sest internetis kästi kassile teha üks omaetteolemise koht kuskil kõrgel. Alguses ma natuke kartsin seda treppi aga Perenaine õpetas mind seda mööda ronima ja see on õigupoolest väga äge. Padi on ka ahju otsas- mõnus kohe!

Kudumisega on nagu on, st Perenaine ei koo. Ma virutasin talt ühe lõngakera ära ja kuna ma suutsin selle üsna ära rappida siis sain selle päriseks endale. Üleeeile proovis Perenaine tikkima hakata aga siis me läkisme natuke tülli. Ma tahtsin ka lõngadega hullata ja sukeldusin lõngakasti. Kui Perenaine jaole sai siis oli seal kastis väike segadus... Naljasoont pole selle inimesel ollagi, ma ütlen.

Tegelikult ma kaalun netikaabli läbinärimist, mine sa tea, mis hullusi ta sealt veel kasside kohta loeb. Aitab mulle küünte lõikamisest ja "not free feeding"-ust küll. Lõpeks peab elu ikka mingit mõnu ka pakkuma
Kuigi tegelikult jääb kaablinärimine ära sest kuidas ma muidu teile saaks uudisi rääkida, eksju

Comments

  1. Tere Nööp! Mina olen Sabiine. Loen sinu jutte huviga. Ka minul oli nooruses komme perenaist näksata, just siis, kui ta mulle pai tegi. Oi, kuidas ta alati karjus ai ja ai! Ma tahtsin ainult tema kätt suunata. Praegu olen ma 6 aastane ja me hakkame perenaisega juba teineteist mõistma. Alles hiljuti jättis ta mind maha... No nädal hiljem selgus, et käis end päikse käes kõrvetamas... Aga siiski ma pidin nädal aega harjuma elama ainult perenaise meesperega. Nende režiim on hoopis teine kui minul ja perenaisel. Ja minu vanuses ei ole nii suured muutused enam teretulnud. Eks ma natuke jonnisin kui ta koju tuli, hiljem ikka andestasin. Aa ja kaabli kohta tahtsin ütelda. Ära näe vaeva, Internet levib ka vifi või kuidas see nüüd oli, kaudu. Ühesõnaga ega nad asjata teda needuseks ei nimeta. Sellest pole pääsu. Ahju pealse pesa peale olen ma natuke kade. Mul on kõigest garderoobi riiulil uks kohake Mis on küll edeva salliga vooderdatud. Ilusast pehmest meriino lõngast pitssalliga. Kui perenaine selle valmis sai siis ütles et läks kassi saba alla see kallis lõng ja pani salli riiulile. Ma sain kohe aru et see koht oli minule tehtud. Tundub, et sulle meeldib ka ilus ja peen pits. Loodame, et saad ka oma pesasse kaunist pitsi, sinu perenaine oskab seda teha. :) Jään sinu järgmist juttu ootama. Ole tubli ja kasvata oma perenaist usinasti. Sabiine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere Sabiine! Nii tore, et sulle mu jutud meeldivad. Pitsi mul pole, minu padja ümber on hoopis hobustega padjapüür- ma ju räägin, et elu on mu vastu ikka kole karm.
      Kaabli kohapealt aitäh suunamast- ega ma siis ei võta seda tööd ette jah, las olla.
      Tervitused sinu perele, eriti sinu Perenaisele ;)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts