Roosa tulnukas

Meie kodus juhtus täna hommikul kohutav lugu. Nimelt seestus mingi roosa tulnukas hommikul mu Perenaisesse.
Duši alla läks hommikul minu Perenaine, pole kahtlustki, ma kontrollisin ise järele, kui ta hommikul poolmagavana (sest ma ajasin ta öösel pool kolm üles, kui mul mängutuju tuli) koperdas vannituppa.
Duši all solistas ka Perenaine (ma vaatasin korra igaks juhuks kardinavahelt sisse- ta oli TÄIESTI paljas!), ja vot edasi läheb keeruliseks-müstiliseks.
Ma pöörasin pea ära ainult üheks sekundiks ja siis see juhtuski. Minu Perenaise asemel seisis magamistoa peegli ees Roosa Tulnukas. Mingi suur roosa palitu seljas ja mingi naljakas roosakas-lillakas turban peas. Tulnukas, ma ütlen. Või äärmisel juhul pagulane (halati ja turbaniga) Hea et ma seda enne märkasin, kui oleks talle läinud sääri silitama ja musi andma. Tähelepanu tuleb alati kasuks, ütlen ma teile!
Kuna ma olen üks kartmatu ja julge hing, asusin ma kohe võitlusse.
Soojenduseks ja enda julgustamiseks ajasin ma saba pudeliharjaks. Kohe oli tugevam tunne. Siis tõmbasin endale selga oma firmamärgi- draakoniharja. Asi on nimelt selles, et kui teised kassid (no need tavalised) lähevad üleni puhvi, siis mina hakkan draakoniks. Sisisesin-susisesin selle tulnuka peale kuis jaksasin. Ja oh imet, see tulnukas hakkas järsku Perenaise häälega rääkima. Esimese asjana küsis ta Perenaise häälega, et "lolliks läksid või? ära ei tunne?see olen ju mina, ohmuke" Mõelge ikka kui kavalad need tulnukad on- isegi häält teevad hästi järele. Aga ega mind ikka nii labaste nõksudega ära ei peta- näitasin igaks juhuka hambaid ka. Noh et metsaline taltuks ja mulle lähemale ei tule.
Aga ta ikka tuli ja tuli ja ise muudkui rääkis Perenaise häälega. No mul korra tekkis kahtlus küll, et äkki polegi see Tulnukas, võibolla on tõesti Perenaine. aga kust ta selle halati ja turbani välja tõmbas? Ja põhiline- miks???
Tulnukas tuli muudkui lähemale ja rääkis ja sussutas ja püüdis mind isegi silitada. A ma ei lasknud! Siis keeras ringi, ütles, et "täitsa loll!!!" ja läks magamistuppa tagasi. Ja järsku oli tulnuka asemel jälle Perenaine, kleit seljas ja ilma turbanita...
Ma sain alles lõunapaiku aru, et Perenaine kooserdas täna hommikul hommikumantliga ringi... No kas mõistlik inimene teeb niimoodi????

Comments

  1. Milliseid traumasid vaene Nööp peab ikka üle elama...

    ReplyDelete
  2. Vaene Nööbike, sellised ootamatused võivad tabada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perenaine initsieerib traumaatilisi momente...

      Delete
  3. Tavaliselt kasutab Perenaine roosat palitut vannitoas, seekord juhtus teisiti. Aga see oli naljakas, ausõna oli :D

    ReplyDelete
  4. Hmmm.... ma pole vist iial tähele pannud, mis minu pererahval seljas on. Mind on alati huvitanud, mis nendel parasjagu peos on, head suutäit juustuvorsti ei või ometi maha magada. Kim Saaremaalt

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts